Укр. В р1к Зм11

Я народився в рік Змії,
а в місячному Діви,
отримав мудрощі її
всім ворогам на диво.
Все переміг у боротьбі,
життя мати щасливе,
а що не зміг - ніс у собі
тих, що були вродливі.
Що не зумів я досягнути,
в тім не моя вина,
від них тоді отримав скруту
та постраждав сповна.
Вона мені ще й зараз снитьсяя -
моя спотворена країна,
вона і плаче і сміється
немов мала дитина.


Рецензии