помiж

співалось тілом,
сипало зірками небо,
кохались двійко,
не дивилися довкруж,
щемлива хіть,
обвило тіло тіло,
прострілами терпкими била
любові твоя сила,
нестерпно лилась насолода
поміж двох отих
земних

17:18
13'4'19


Рецензии