Има дни

Има дни, когато просто
 съм като лимон изстискан.
И искам да крещя към Космоса,
че само теб, да, само тебе искам,

че само с теб ми е комфортно,
с енергия от тебе се зареждам.
Да вкусвам устните ти като торта
 и да се удавя тук под твоите вежди.

Има дни, когато просто
 без теб не мога да живея.
Искам с поглед да ме топлиш
 и от целувките ти да лудея.

А има дни, когато просто
 съм като лимон изстискан.
Тогава ти си моят остров:
за новите ми сили - източник...

05. 04. 2012 г.
581 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии