Пром нець сонця

Свіжий ранок завітав,
У  моє  віконце.
З новим днем мене вітав,
Промінцями  сонця.

Притаївся він тихенько,
На  моїм  віконці.
Загравав він веселенько,
На  моїй  долонці.

Стрибав легко по деревах,
З листям ніжно загравав.
Кохаючись в переливах,
Всім тепло він дарував!!!


Рецензии