me

buy me, steal me, if you wanna - kill me
push me, watch me, everywhere touch me
hold me, rope me, if you wanna - poke me
love me, tease me, as you want you kiss me
save me, choose me, it you wanna - use me
buy me, sell me, all bad things - you tell me
broke me, blame me, anyway you tame me


Рецензии