Вечно болен

Източник на радост и на щастие
 винаги е твоята душа.
Пленява мислите ми ясни
 и чувствата не мога да си заглуша.

Кипи във вените от страстите кръвта
 от красотата ти кога се възхищавам
 и от снагата ти пределно гъвкава
 да те прегръщам все ми се прищява.

Чертите ти са цяло съвършенство
 пред което ден и нощ се моля.
Изпълват ме със нЕга и блаженство
 и за целувките ти вечно аз съм болен.

20. 03. 2012 г.
553 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии