Колискова

Ніч  утомлено впала в долоні
і на віях тремтить невагомо.
У дрімоті нічній тихо плеще ріка.
Грім муркоче десь за рікою.
Ніч танцює своє па - де - де
із дощами весняними в парі.
Пряну музику в душу кладе,
ароматом пливе у тумані.
Сон вкрадається непомітно.
Й заколисує, й заколисує під
мінорну мелодію вітру.


Рецензии