Другу

Печаль із вій сльозами упаде.
Що наче перли котяться з очей.
І знову сміх в очах щасливих
затріпотить як сонячне проміння.
...Все в пам'яті моїй живе
і не забудеться ніколи.
Ти знов прийдеш як тихий спомин
із радісних щасливих днів.
Що так веселково світились
у зелені садів привітних.
Де ми ще юними блукали
серед казкових дивних квітів.
Де у блаженстві непорочнім
нам втіхою були всі дні.
Де ми літали і співали
як безтурботні птахи навесні.


Рецензии