Якби витер умив говорити

Де ти, коли менi так потрiбна?
Де ти, моя птахо лiтаєш?
Невже менi летiти без тебе?
Якби моє серце не стало..
Скiльки менi слiв говорити?
Та нема що сказати.
Лише однi лихослiв*я..
Де ти ростеш, моя квiтко?
На якому узбiччi?
А якщо мене ти забула?
Що, як слiд мiй не знайдеш?
Краще б тебе i не знав я
коли менi ти змовчала,
що звикла до ржавої клiтки.


Рецензии