***

*   *   *


1

Хлопці! це є
світло з хати!
й що здвобіч в вікні?
що в мені? –
я винуватий
та Христос –
це більше
ніж грунти в мені…


скільки буде намагатись
Той і те – у глибині?


Усе слово світу – підготовче
де тварини й люди
їли з товчю!!


і що Церква ніц
не може
Боже!
Боже!
Боже, те
що у мені
тримаєш –
його в світі ще немає –
нема й в небі
а Ти – кажеш на землі…


й що ви молитесь…
і як Христу не поклонятись! –
хіба зможе це
                пойняти??


Тільки з хати – світ горбатий…
і не бачать –
світ – горбатий
все сказати –
якщо поклонятись
як без слів Христу вклонятись!!!
я ж в вікні
й це видно по мені!


2

І глядять –
з столиць і передмість
ще не мають
чим
це
їсти
варить їм
Бог
їжу! –
з блискавиць!!!


й хоч не хоч –
та падають все ниць!!


Живий Бог! – є Любов-Бог
в серцях
вклонись –


й дивина з сколуплених зірниць…

13.04.2019


Рецензии