Сансарын х рдын эрьесээдэ

Сансарын х;рдын эрьесээдэ
Урдамал сагай х;бэн;;ндэ
Т;мэн жэлэй хабсагайдал
Тогтошоод гэнтэ зогсоноб.

hанаа бодолдом орогдоог;й,
Сэдьхэлэйм оёорто ;зэгд;;г;й
Шэдитэ замай т;бхин;;ндэ
Хонхын соносхол дууданал.

М;нхэ сэнхир тэнгэриин,
Талада гансахан хасууриин,
Бурин-хан баабайнгаа дууеынь
Yргэн абаха х;сэтэй г;б?

Табисуурта энэ юртэмсые
Табатайдал ;зэн миhэрнэб,
Талын борохон булжамууртал
Огторгойн зам руу шэртэнэб.


Рецензии