Правда...

...Єдина правда, для якої варто жити нам, невмілим? 
Чому наш Бог так часто заміняє тіло схожим тілом,
як коней табуни на переправі?  Бо не мав своє? Острог
в тілах людських незатишно йому і темно
від наших помислів безглуздих і тривог.
Шукає Він, шукає і шукає, та даремно.
Не знАйде... Нещасливий, бідний Бог!


Рецензии