Горепад

Солов'їну співочу мову,
Як злочинця, женуть за грати,
Ненависну ганебну змову
Україні вдалось здолати.

Вгамувати підступну владу –
Колискова народна мрія!
Розікрали і далі крадуть
Те, що жоден із них не сіяв.

Найстрашніше у світі лихо
Принесли на священний простір,
Смертоносний нищівний вихор
Розпочав на Майдані розстріл.

Жалюгідні кроти „кремлівські”
Хочуть крові в Дніпрові води,
Спорядили убивче військо,
Чорний привид на сході бродить.

До майбутнього шлях – з  боями,
Гинуть кращі державні діти,
В рідну землю плюють віками
За Тарасові заповіти.

Мій народе, Господь над нами,
Окупантів чекає пекло;
„Ще не вмерла...” – під прапорами
Розіллється у світ далеко.


Рецензии