Руск беларус

Паэт на ўзбочыне літаратурнага працэсу
Па пражыванню і вызначэнню ,Я-мясцовы,
І метусню вакол сябе лічу "абсцэсам",
Без гэтага я адчуваю сябе "клёва",
Хай не каралевай,дык прынцэсай!
Друкуюсь толькі ў інтэрнэце,
Вершы пішуцца аб чым заўгодна,
Але,Я-ёсць на гэтым Свеце,
Канечне, не зусім свабодны!
Сам сабе бязлітасны рэдактар,
Нельга мяне змяніць і падкупіць
Нездарма пашу,як трактар,
Пішу пра тое,што смыліць!
Свае малыя паэтычныя знаходкі,
Але шаную ,я-найлепшае чужое
І мой літаратурны шлях кароткі,
Але ведаю,што нешта стою!
Не маю меры у мастацкім гусце,
Многа слоў я прамаўляю марна
Спадзяюся куды небудзь упусцяць
Не ад мяне належыць гэта карма!


Рецензии