По Мысли С А И

РА МА ДА СА СЕЙ СО-ХАНГ
ОМ ХАРИХАРАЯ НАМАХ ОМ
МЫСЛИ САИ
13.04.19.
Sri Rama's incarnation as a human being was for the purpose of promoting peace and happiness in the world. His Name is very significant. The three syllables 'R', 'A' and 'Ma' indicate the three causes for human birth, Papamu (sins one committed), Thapamu (troubles one experiences) and Ajnanamu (ignorance). ‘Ra’ represents the root letter for Fire (Agni), ‘Aa’ for Moon and ‘Ma’ for Sun. Agni destroys everything and reduces it to ashes. The letter ‘R’ is powerful to destroy all sins you have committed; The letter ‘Aa’ (symbolising the moon) has the powers of cooling the ‘fevers’ man suffers from and conferring peace on him; ‘Ma’ (Sun) dispels the darkness of ignorance and confers illumination of wisdom. Hence, the Name Rama has the triple power of destroying sins, conferring peace and dispelling ignorance. Chant the sweet name of Rama with a pure, unsullied heart, in a spirit of selfless devotion and redeem your lives by living up to Rama’s ideals.

- Divine Discourse, Apr 14, 1989.
   
Sathya Sai Baba
True devotion is constant remembrance and meditation of the chosen Lord’s name,
practicing the ideals they exemplified and cherishing their form in the heart. – Baba

Суббота, 13 апреля 2018 г.

Шри Рамы как человека воплощение,
на содействие в мире мира и счастья
было направление. Его Имя глубокое
имеет значение. «Р», «A» и «M» три
буквы на три причины человеческого
рождения указывают: совершённые
грехи (Папаму), с тем неприятностей
переживание (Тапаму) и третье – это
невежество (Аджнанаму), сказывают.
«Ра» собой для Огня (Агни) Солнце
главную букву представляет;
«Аа» «М» Луна, Монд – спутник Земли,
которая детей при себе в ночи рожает.
Агни уничтожает, в пепел превращает.
Буква "Р" - Мощь, чтоб накопили, и все
грехи, сожгли, которые вы совершили;
Буква «Аа» (символизирующая луну),
охлаждать «лихорадку», способностью
обладает, от которой человек страдает,
и придавать ему мир; «Ма» (Солнце)
рассеивает тьму невежества и Мать
дает свет мудрости - Кумир.
Следовательно, Имя Рама обладает
тройной силой: осветить невежество,
уничтожить грехи, дарить мир.
Сладкое имя Рамы с верой и любовью,
с чистым сердцем, воспевайте! В духе
самоотверженной преданности, следуя
идеалам Рамы, свою жизнь, искупайте!
НОМ
(Божественный дискурс, 14 апреля 1989 г.)
Сатья Саи Баба
«Истинная преданность - это постоянное воспоминание и медитация
имени избранного Бога, воплощение идеалов, которые они иллюстрируют,
и ухаживание за их формами в сердце».


Рецензии