На цыганском о любви

На джинОм, сыр ада пхэн...
Ту ман шунЭса? Мэ авАв.
Мэ тут мангАва. ЧачипЭ.
Яв кэ мэ, Драго, на уджА.

Со мАнгэ тэ кирА, камлО,
Мэ думиндём, ту ман мангАв...
Ту ман бахтало, би мирО....
Мэ на джинОм, Мэ тут камАв?


Рецензии