Моя держава

Не ділиться вона Дніпром та мовою:
Про те свіча в церквах горить жива.
Та й скріплена піснями колисковими,
В яких лунає пращурів Душа.

Я молитвами кожен день вечірніми
Молю Творця за шлях її новий,
Де мрії кожного лише вустами мирними
Малюють світ блакитно-вітряний...

Не будуть хай зусилля наші марними -
Бо незалежністю ніхто не торгував!
Хочу щоб, попри цяцьки всі оманливі,
Народ вождів правдивих обирав!


Рецензии