Дуже тиша страшна

Тиша ночі – страшнА…
Адже поруч – війна,
Хворе серце – так б‘ється,
Наче дзвін «натщесерце»,
А в усі закутки –
Заглядають зірки…

Десь - ревуть малюки,
Десь – шепочуть батьки,
А мені – все здається,
Що хтось, поруч - сміється,
Що, в останнє – весна…
Ну, сну, схоже – «хана»:
Дуже тиша страшна…


Рецензии