Ще одна репл ка

 
Які слова, Наташця, тобі мовить,
Хіба що в рейку  бахнуть молотком?
Твій здох смартфон - які такі любові..?
Яким тепер звертатись язиком?

Минають дні, бракує оптимізму,
В коморі знову миші завелись,
Метаморфози, можуть бути різні
Цигарка з кавою хіба ж не зашибісь?

А ще ж Весна! Ось тільки пройдуть «кучки»
Як спалахне в дворі твоїм бузок
Ще пригорне, ще візьме попідручки…
Готуй для хлопця, краще, пиріжок.


Рецензии