Я з тобою веду листування

Я з тобою веду листування -
Цей словесний розхристаний звіт.
Замість теплого рукостискання
Знову й знов набираєш: Привіт!

Неважливим здається зміст речень!
Вередливий неон мерехтить,
Як магічний ліхтар. І, до речі,
Ти не знаєш, що буде за мить.

Чи світанок край міста зів’ється,
І рингтон голубів сполошить –
І чи фраза остання зітреться,
Від якої уже не болить.

Знаки оклику, знаки питання -
Хто кого заганя в глухий кут!
Тільки смайлик один на прощання
Сумно стулить свої складки губ.


Рецензии