Вибори Весни

Весна! Природа ожива!
Бурхливо кров біжить по-жилах…
На поле, де смачна трава...
Знов молодь чубиться за Милу...

В спекотній битві молодь стогне,
Та тільки Мила в розпачі -
До кого в ній серденько вздрогне...
Гудять навколо глядачі...

Кого обрати, хто найкращий,
Хто не обдурить та й не кине,
Хто не занурить знов у хащі...
Пригріє хто? Як розум плине...)


Рецензии