Миттeвiсть у краплi дощу

Миттєвість у краплі дощу,
Що впала у тишу буття…
Мовчання сповільнює гру…
Потоки освячують шлях…

Угору – прозорі щаблі…
Чи вийде ще Сонце з-за хмар?
Чи стане наснаги дійти
До Неба крізь сірість примар?

Оновлена віра у світ…
Розкрита краса глибини…
Крізь серце хода чи політ –
Реальність, фантазії, сни?

Миттєвість у краплі дощу –
Відбиток прожитих надій…
Єднання води і вогню,
Й повітря у долі Земній…

09.04.2019


Рецензии