***

Розповiдай менi
В заплаканi очi
Про тi дивнi ночi
Примхи дiвочi.
Як лячно самому
Тiшитись сумом
Не промовив
Жодного слова,
Нiби в просторi
Глухонiмому...
Зап'ястя торкнется
Розчулене серце
За мить до ранку,
Як маля в колисцi
Стрипенеться...
Плечi, вуста ,
Руки зомлiлi,
Беззвучнi слова ,
Всё дивним чином
Переплететься...
А далi...
Заплаканi очi
Примхи дiвочi
Чому тiльки ночi...?
 


Рецензии