Встану утром рано

Встану утром рано,
За рекою, где-то,
Откушу тумана,
Отопью рассвета.

Распахнув одежду,
Побегу босою,
Отщипну надежду,
Обольюсь росою.

Листьев позолоты,
Ив плакучих дремы,
Отстегну заботы,
Утоплю проблемы.

Над речною хлябью,
Стелется забвение,
Серебристой рябью,
Пляшет вдохновение.


Рецензии