Разстрел

Изгорих си страниците със случайните обиди -
пепелта разхвърлих върху пожълтелия от старост сняг.
И когато някой отдалеч го види
 мисли,че с картеч разстрелял съм и белия си флаг...

12.01.2012 г
Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии