Каяття

Моє заплакане,
Нескорене дівча,
Хіба твоє життя
Складається із
Меж чи каяття?!
Хіба тобі життя давалося для того,
Щоб ти не бачила в житті нічого
У пошуках одвічного, живого?
Хіба кордон по-справжньому тримає?
Хіба осудження людей насправді має
Для тебе неможливе зіткнення, вагу?!
Віддай собі хоч раз велике значення.
Без особистих втрат,
Без болю не живуть.
07.04.2019 (Винница)


Рецензии