Я дивуюсь Все теж синэ небо

Я дивуюсь ....Все теж синє небо,
Ті дерева, під ними трава,
Тільки я залишилась без тебе,
Бо тебе уже більше нема.

Я милуюся, тішусь, хоч знаю,
Я всміхаюсь, зустрінувши день,
Мені сумно, бо я ще КОХАЮ
Не почувши твоїх більш пісень.

І не хочу питати :"Навіщо?!"
Та і в кого:"Невже все дарма?!"
Тільки небо стає з часом нижче,
А мене спонукає зима.

Вибір мій, ти моя краща доля,
Мій надійний поріг у житті,
Та чогось я стою серед поля,
Загубилася у маятТі?!


Рецензии
Замечательное стихотворение, Алефтина. Прекрасный украинский. Потеря, печаль, надежда - все сплелось.

Ирина Субботина-Дегтярева   21.05.2019 21:14     Заявить о нарушении
Спасибо за добрые слова и поддержку. Искренне тронута .

Алевтина Скорая   21.05.2019 20:56   Заявить о нарушении