Спалахи на волоссi

1.
Кава гіркава
Сало до огірка
Прямуючи од одвірка
До Неба в віках!
2.
Без спалахів Небо
Мертвіє в дірках.
Де ранок Життя був
Вже мріять не треба!
3.
Життя - то ріка
А Доля - крихка.
Любов - запорука
Без крил - доріка.
4.
В тумані далекім
Наповненім млеком
Що місячним сяйвом
Стікає із глека
5.
Спалахує зірка
Над човном легка.
Рука твоя сяйна
Волосся плека.

7 Квітня 2019 Року


Рецензии