Music Soul Spider opera

I am a black spider-
Mysterious fighter,
I've got lethal fangs,
And I'm deadly biter!
Me eyes are yellow
And burn as a lighter-
So don't look at me!!!
( Don't look)
Refrain:
I crawl, on the wall,
You'll look at me-
I'll take soul!
I crawl on the floor,
If I bite -
You will be sore!!!

Spider, spider,
Grows his web wider!
Spider, Spider-
Grows his web wider!

I am black spider,
Mysterious fighter,
I grow my web,
And make it wider!
Venoom is strong,
And my mind is bighter-
I will never fall!

Refrain+ end.

Refrain

Help, music help us!
Save, music ,save us!
Help ,music, help us!
Save, music, save us!
Save us, help us-
Protect us!!!


Рецензии