Ab extra votum! Латынь

Vivere militare est
Un me omnis spes est mihi!
Pati natae pereant!
Vivat est amici!
Nostri nosmet poenitet
Ridentem dicere, verum guid vetat?
Verbis indisciplinatis-
Repeto : fortuna juvat!


   31.07.1987 г.


Рецензии