Mi votum fatigatus. Мой голос. Латынь

Mi votum fatigatus!
Vel rabidus furor.
Et jocos risusgue
Horresco referens est amor!
 Amor est serpens
 Amor ordinem nescit,
 in rebus angustis
 mi omnia dixit!
Et versus digitos,
Et mentem Venus ipsa dedit,
Salve! Fortuna juvat -
Amor ordinem nescit!

 Июль 1987 г.


Рецензии
... Et jocos risusque
... etc.

Марк Грасс   17.03.2021 17:43     Заявить о нарушении