Пал1ям

Немає сил дивитися ,як горить очерет і гине все живе

Очі наливаються сльозами...
Чи у вас  лишилось щось святе,
Коли палите живе з очеретами,
Там де флора й фауна росте?

Очерет горить, вогонь вирує -
Паліям - то свято в гаманець!
Та хіба ж та гривня вас врятує,
Коли все згорить там нанівець?

Погоріли фазани і гнізда,
Черепахи, їжачки, зайці...
Схаменіться, люди.Буде пізно!
Варвари, вам ляпас по щоці!

Ви відчуйте як горіло тіло,
Як живе хотіло в світі жить!
Вам так грошей дармових кортіло.
Нам же - серце за ваш гріх болить!

6.04.2019


Рецензии