САМ НЕ КРАВ..

Сам не крав, скажу вам зразу,
Був простим  керівником..    
До вождів не мав образу,
Був в житті – не босяком.

Мав i пенсію  нормальну:
Тисяч, десь до – чотирьох.
А у жінки - мінімальну,   
Так, що хватить нам на двох.

Ждали все, коли на краще,
Запрацюють  «Пастухи».
Люд наш славний, не ледаща,
І не зовсім  «лопухи».

Та знайшлися  радикали,               
Чи вожді, чи чудаки,
Наші ціни підрівняли…               
 І не в низ, а  навпаки.

І полізли ціни в гору,      
Ніби яйця – Фабержє.
Обладнали справу скору,   
Ми ж, остались - в негліже.

Не бажаю, вже в Європу,
Пити каву - бідняком?
Дайте ж, хоч прикрити ж-пу,
Щоб ходив – не голяком.


Рецензии