До школи

Літечко барвисте
Залишає нас,
З пожовтілим листям
Осінь прийде враз.

Йти до школи треба -
Вже прийшла пора!
Шле молитву в небо
Наша дітвора:

Люблячий Ісусе,
Нас благословляй!
Від гріха й спокуси
В світі зберігай.

Ми бажаєм щиро
За Тобою йти,
Тож зміцни в нас віру
Й до небес веди!
~ДЛВ~


Рецензии