Барбi i Кен

Переливаєм з пустого в порожнє
Дні, що так схожі один на один.
Легко отак, мов пісок придорожній,
Губимо часу безцінний бурштин.
Може, то просто ми стали статечними,
Разом прямуючи десь "в нікуди"?
Тільки хіба ми з тобою приречені
Бути пов’язаними назавжди?

Мабуть, для долі здається розвагою
Бавитись з нами, як з Барбі і Кен*?
От і поєднує всі противаги,
Трощачи ніжні ілюзії вщент.


Барбі і Кен*-ляльки


Рецензии
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.