Чудовий ранок

Чудовий ранок,
Відкрила очі, -
Крізь тюль світанок
На зміну ночі.

Струмками світло,
По стінах бліки,
Життя розквітло.
Гладить повіки

Мені промінням
Сонце ранкове.
З душі камінням
Обов'язковий

Зникає присмак
Боргу й провини.
Ніхто нікому
Ніщо не винен.

Розпач на спокій,
Думки спинились.
Слова жорстокі
Твої не снились.

Дивлюсь назовні
В блакитне небо,
Лечу з безодні,
Нехай без тебе.

06.04.2019


Рецензии