***

Джюрегим  башхадады

Джюрегим башхагъа джалгъаннганды,
Ой бек кемсиз сюйгенме мен аны,
Джюрекге  ачы джара салгъанды,
Аман бла атдырама хар тангны!

Кече да,кюндюзда сагъышымды,
Джюрегими  тынчлыкълы къоймайды,
Ой джюрегим , ташдан  ишленнгенча,
Джаным,  мени сюймейин  къыйнайды.

Болсала да джашауда башхала,
Джюрегим къуру аны алгъанды,
Керти сюймекликни сезгенимде,
 Джашаууму магъанасы болгъанды!

Кече да,кюндюзда сагъышымды,
Джюрегими  тынчлыкълы къоймайды,
Ой джюрегим , ташдан  ишленгенча,
Джаным,  мени сюймейин  къыйнайды.

Озгъанлыкъгъа да талай  заманла,
Бир да  кетмейди ол сюймеклигим,
Сюймегенликге да наным мени,
Аннга джалгъанды энди джюрегим.

Кече да,кюндюзда сагъышымды,
Джюрегими  тынчлыкълы къоймайды,
Ой джюрегим , ташдан  ишленгенча,
Джаным,  мени сюймейин  къыйнайды.

Мен сездим джууабсыз сюймекликни,
Инджилди ачыб бир бек джюрегим,
Къабыл эталмай джюрек тилекни,
Къалды джууабсызлай сюймеклигим!

Кече да,кюндюзда сагъышымды,
Джюрегими  тынчлыкълы къоймайды,
Ой джюрегим , ташдан  ишленгенча,
Джаным,  мени сюймейин  къыйнайды.

01.09.2018 дж.


Рецензии