Без икебез - берботен!

Без икебез - берботен!

Динара Мухамаева - Шакирова

Булганыма риза булып
Ничек бар - шулай ярат.
Башка беркемне дэ курмим,
Кунелемдэ хислэр уят.

Синен барлыгын мина
Омет ости яшэргэ.
Димэк, мин яшим, соям,
Сою яна йорэктэ.

Без икебез -берботен,
Аермас безне хичкем.
Яшэтсен безне Ходай
Сонгы коннэргэ тиклем.


Рецензии