Инеш буйларында

Инеш буйларында.

Динара Мухамаева - Шакирова

Инеш сулары ага
Аларда тал шэулэсе.
Озын буйлы, нечкэ билле
Анын сылу гэудэсе.

Инеш буйларында усэ
Озын буйлы тал гына.
Иркэм, сине сагындым,
Кочагына ал гына.

Инеш буендагы таллар
Саубуллашкан кебек чайкала.
Сагынуын эгэр хак булса
Аны исбатлап кара.


Рецензии