Матурыма годовщина

Матурыма!!!

Динара Мухамаева - Шакирова

Бэйрэм белэн,Матурым, дип
Котлыйсым килэ Сине.
Рэхмэтлэрем иксез - чиксез
Сайлаганын очен мине.

Бер ел утте мэхэббэттэ,
Соелеп - соелешеп.
Яшик шулай гомер буе
Хормэт белэн,дус итеп.

Бэхетле бул минем белэн,
Э мин куптэн бэхетле.
Хислэребез сундермичэ
Утик калган гомерне.

Хормэт итэм хэм телимен,
Укыйм барлык уенны.
Син дэ бит мине анлыйсын,
Утисен хыялларны....


Рецензии