Курэсенме икэн, Эти...

Курэсенме икэн,Эти...

Динара Мухамаева - Шакирова

Эти! Курэсенме икэн хэзер
Елый - елый шигырь язганны?
Кая барсам, кая юллар тотсам
Синен хакта уйлаганнарны?

Ишетэсенме микэн минем хэзер
Куз яшьлэре белэн дога кылганым?
Барып житэ микэн Сина минем
Гафу сорап, хэер таратканым...

Таныйсынмы, Эти, кечкенэ кызын
Ничек "усте" сонгы елларда?!
Эйе,шул ук елак кызын - мин, Эти,
Эмма хэзер яхшы кулларда.

Хэркон искэ тошерэмен Сине,
Уйламаган чаклар бик сирэк.
Эти! Сон да инде хэзер укенергэ,
Лэкин хаман да Син мина кирэк.

Курсэт мина, Эти, тормыш юлым,
Хэзер кайсы якка атларга?
Мине аерым ярата иден бит Син,
Житми Синен назын....
Чэчлэремнэн сыйпарга...


Рецензии