Ярдэм кирэк!!!

Ярдэм кирэк!!!

Динара Мухамаева - Шакирова

Телевизор кабызырга куркам,
Интернетка килми керэсем.
Хэр ике минут саен "ЯРДЭМ КИРЭК"...
Купме бала авырый курэмсен.

Хэркайсында теллэр эйлэнмэслек,
Эйтэ алмаслык диагнозлар.
Кемнэрнендер нарасые авырый...
Ничек тузэлэрдер ул-кызлар?

Узэк озгеч... Йорэк сулкылдый...
Куз карашын куреп сабыйнын.
"ЯРДЭМ КИРЭК!" ,"АКЧА КИРЭК!" димен,
Гомерен саклап калу уем нарасыйнын.

Ярдэм итэргэ телэгэн кешелэр очен ,ярдэм торкеменэ ссылка: https://vk.com/club82654582


Рецензии