Ишек алдында...

Ишек алдында...

Динара Мухамаева - Шакирова

Ишек алдында йоримен
Тавыкларга жим сибеп.
Сине уйлап, жан кисэгем,
Бетэм инде мин кибеп.

Ишек алдында тавыклар
Чуплэп ашыйлар жимне.
Очып китэм мин хэзер
Каплагыз шушы жилне.

Ишек алдында тавыклар
Кыткылдашып колэлэр.
Жан кисэгем, жим бирсэн
Яратабыз диялэр.

Ишек алдында йоримен
Тавыкларны саныймын.
Этэч булып кычкырсан
Эллэ кайдан таныймын.

Ишек алдында йоримен
Этэчтэн тавыкны аерып.
Син, дустымны, сагындым,
Кайт эле мина аерылып.

Ишек алдында тавыклар
Берсен- берсе курэ алмый.
Без,Дустым, андый тугел
Ходай узе чамалый...


Рецензии