Ойгэ кереп бара идем...

Ойгэ кереп бара идем...

Динара Мухамаева - Шакирова

Ойгэ кереп бара идем
Сарык саламга яткан.
Армияга бармас очен
Базларга тошеп качкан.

Ойгэ кереп бара идем
Кэжэ кайта инештэн.
Балакларын сызганган
Килеп керде ишектэн.

Ойгэ кереп бара идем
Сарык кайта балыктан.
Бер балык та тотмаган
Оялмый да халыктан.

Ойгэ кереп бара идем
Кэжэ - сарык чэй эчэ.
Сойлэшэлэр алар
Нэрсэ булганны кичэ.

Ойгэ кереп бара идем
Кэжэ бии сикереп.
Ник биемэсен сикереп
Кайтты кичэ типтереп.


Рецензии