Поездлар йореп торсын

Поездлар йореп торсын.

Динара Мухамаева - Шакирова

Ерак араларны якынайтып
Поезд йори , поезд чаба .
Кешелэргэ хезмэт курсэтеп
Кирэк жиргэ алып бара.

Поездлар йореп торсын,
Кунакларга ешрак йорешик.
Туганлык арасын озмичэ
Ерак аралар аша курешик.

Барасы жиренэ кешелэр
Хэрдаим йореп калсын .
Доньялар имин булып -
Поездлар йореп торсын.


Рецензии