Зелений вершник у зеленiм cнi

Зелений вершник у зеленім cні…
Зелена злива крізь зелені хмари…
Зелені краплі на зеленім тлі…
У всьому світі лиш зелені барви…

Зелений шлях поміж зелених трав…
Зелена річка і зелені гори…
Зелена казка в зелені заграв…
Життя зелене – Творення Любові…

04.04.2019


Рецензии