С мен ела

На висулките нанизани са звуците от ледени сълзи,
със теб палитрата от цветове неземни пак ловим,
а върху фон от облаци, разшити с орнаменти
 към нас се приближава синя птица,
и в момента
 в който те целувам,-
тя запява,-
и със песента си освещава
 отново нашата Любов.
Няма нужда да ти обещавам
 ни златни пръстени,
ни нов покров,
защото щастие от тебе блика.
Чета го във очите ти.
Езика
 заплита най-красивите слова:
-Обичам те!
Със мен ела!

01.12.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии