Благослов

На глътки и почти в лечебни дози
 зимата отпуска снежния си дъх.
На пук на всичките ни метеопрогнози
 заключи ни студът във ледения си калъф.

Но,порочно плъзгащите се ръце
 запълват клетките ни със Любов
 и сърцето, - вечно пеещо щурче,-
леда разтапя и ни пее своя славен благослов.

27.11.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии