Эйиэхэ сибэкки биэрээри

Эйигин аларга керсеерY,
Сиэттиhэн сэргэстии хаамсаары,
Эн нарын тарбаххын тутаары,
Эн сэргиир тылларгын истээри.

Сииктээх от устунан оргууйдук
Эйигин кэтэhэ хаамабын,
Сибиэhэй сибэкки сытынан
На5ыллык дуоhуйа тыынабын.

Ол кемYс сарданга ута5а
Таммахха ча5ылла оонньоото,
Куотуо диэн сэрэнэн ааттаhан,
На5ыллык, уhуннук уураата.

Симик тыал миэхэ5э сипсийэр
Ыксаама, кэтэс диэн сипсийдэ,
Уонна, дьэ, арахсан барбакка
Миигинниин сэргэстии сырытта.

Эйигин аларга керсеерY,
Эйиэхэ сибэкки биэрээри,
Эйиэхэ биир тылы этээри,
Сyрэ5им кистэлин ahаары.



Марфа Куличкина тыллара (слова),
Александр Дмитриев - ЧYмэчи мелодията (мелодия).
Константин Степанов толоруута (вокал).
https://youtu.be/TA0a0pmAyJo



СОБИРАЮСЬ ЦВЕТЫ ПОДАРИТЬ



Я в берёзовой роще с тобой,
Прогуляться хочу на заре,
Испытать поцелуй затяжной,
И сгореть весь в любовном костре.

По траве, что в росе, не спеша,
Я брожу, ожидая тебя,
И цветков ароматом свежа,
Всем дыханием леса тропа.

И сверканием луч золотой,
На капели росинок дрожа,
Как пугливою ланью лесной,
Затаился, слезой миража.

Ветерок прошептал, подожди,
Ты дождись, посмотри в небеса,
А потом, побежал впереди,
Унося облаков паруса.

Я в берёзовой роще тебе,
Собираюсь цветы подарить,
И заветное слово в судьбе,
О любви, к дорогой, заявить.



Василий Полятинский
16:50/17:25 - 19:04 05.04.19


Рецензии