Ласки в подарък

Прерисуват облади небето:
ту с туш заливат го,ту с някакво белило.
А в моята душа е светло
и Любовта цъфти със страшна сила.

Превърта се нощта във ден
по-бързо и от лист на календара.
Така е щом била си с мен
и ласки си ми сипвала в подарък.

24.11.2011 г.
Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии